diumenge, 7 d’octubre del 2012

TREKING SANTA CRUZ, Santa Pateada

Ens decidim per un treking moderat al Parc Nacional de Huascarán, sentit Cashapampa-Vaqueria. Fins al final del treking no vam averiguar el per què només nosaltres el feiem en aquest sentit, a més a més d’anar totalment autosuficients. Santa Pateada és el que vam haver de fer per acabar-ho, arribant al punt més alt “Punta Unión” a 4750m, tot un regal per l’espectacularitat del paisatge i la sort que vam tenir en poder-ho contemplar, tot i estant en època de pluges, el cel se’ns va aparèixer seré.

S’ha de tenir en compte que per fer qualsevol treking al P.N.H és obligatori pagar la taxa de 65 soles per persona. En el nostre cas, vam fer ús d’artimanyes varies per solsament pagar un ticket.

Aquest és el mapa que trobem a l'entrada de Cashapampa.
Abans de començar a caminar, són les 7.00h, ens preparant un "cocker" amb pa. És com una xocolata amb cereals molt calenta.
Comencem a veure els nevats, quines ganes.
Primer campament on es pot dormir. El vam trobar quan portavem 4 hores caminant, com que era aviat, seguim per guanyar temps.
Acampada davant de la Laguna Chica, sopar i a dormir.

Veiem arrieros sempre en direcció contraria a la nostra. Els hi preguntem per què. Diuen que és més fàcil en la direcció que porten ells. Podria ser que si. No vam parar de pujar i pujar.
Punta Unión. És el punt més alt del treking, i les vistes, les més espectaculars.
Ja comencem a baixar i a perdre alçada.
Arribem als campaments que es situen més aprop de Vaqueria. Ens trobem 3 noies de Madrid que es retiren del treking pel mal d'alçada.
Agafem un col.lectiu que ens portarà novament a Caraz per recuperar les bicis i continuar rodant
Després del treking i baixant amb el  col.lectiu em notava les cames destroçades, dolor, àcid làctic...
Una santa pallissa feta amb molt de gust, encara que estarem dies per recuperar-nos. En quan arribem a Caraz,  muntem les bicis i tornem a sortir a pedalejar, la idea és seguir desde Vaqueria per la Serra cap a Pumallucay...tornen els desnivells. VIVA PERÚ!!

4 comentaris:

  1. Muy bien la comidita de la tienda ehhh

    Nada a ver cuando hacemos un skype¡¡
    PD me esperaba un 6000 rodriguez¡¡¡

    ResponElimina
    Respostes
    1. Yo también tati.. es queeeeee ir a la cordillera blanca pa eso!!!!

      Elimina
    2. Que pasa peña chunga? El 6000m me lo guardo para compartirlo con vosotros, ademas, os recuerdo que no viajo sola, David es un anti 6000m de manera que o me busco otro compañero, o lo compartimos juntos...YO PREFIERO LO SEGUNDO!!!

      OS ECHO DE MENOS,
      ANNA

      Elimina
  2. Anaaaa que pasada, david aqui poca siestas!!!

    ResponElimina