Slowly planet

     Molts dels que heu accedit a aquest blog, heu esboçat un somriure al veure el nom.
Doncs si, un dels objectius d'aquest blog és intentar demostrar que és possible viatjar sense seguir les directrius de la famosa guia Lonely Planet.
Ja fa molts anys que viatgem, i ja fa molts anys que varem optar per ni tan sols consultar-la -a la que no podem treure-li cap mèrit- però la nostra manera de interpretar el nostre entorn més immediat, ens fa ser crítics i constructius, ja que optem per obviar la via còmode i fàcil per la de la investigació i recerca de informació, alhora d'elaborar el relat dels nostres viatges, entenent-ho com una part del viatge.

Sens dubte, viatjar amb la bicicleta també té una mica d'SLOWLY, doncs el ritme, el temps i les distancies esdevenen més lentes i en conseqüència, la interacció amb el medi i la població local, la manera de fer i de veure és més rica ( ritme que potser ens permet traspassar la fina línia d'allò floclòric a allò local o cultural ).


Desde aquí volem reveindicar tots aquells blogs de viatge que a la seva manera exposen les seves experiències personals desinteressadament, aportant informació real, veridica i fiable pel viatger.


L'objectiu d'aquest blog neix amb la intencionalitat d'apropar la realitat d'aquest viatge a la nostra família i amics; encara que veient la utilitat dels respectius blogs que hem consultat, també voldríem que slowly planet esdevingués una eina de suport o una font de informació per aquelles que vulguin viatjar en bicicleta pels països que anirem pedalant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada